Sabina Hotel near Grand Bazaar, city center

Valutato 9.0 in 99 recensioni. 13 stanze. Aperto da Dicembre 2023.

Conveniently located in the Fatih district of Istanbul, Sabina Hotel near Grand Bazaar, city center is set 1.4 km from Blue Mosque, 1.4 km from Basilica Cistern and 700 metres from Column of Constantine. Boasting a concierge service, this property also provides guests with a terrace. The accommodation offers a 24-hour front desk, airport transfers, room service and free WiFi throughout the property.

At the hotel, each room is fitted with a wardrobe. Complete with a private bathroom fitted with a shower and free toiletries, all guest rooms at Sabina Hotel near Grand Bazaar, city center have a flat-screen TV and air conditioning, and some rooms also offer a balcony. At the accommodation all rooms are fitted with bed linen and towels.

Popular points of interest near Sabina Hotel near Grand Bazaar, city center include Hagia Sophia, Suleymaniye Mosque and Spice Bazaar. The nearest airport is Istanbul Sabiha Gokcen International Airport, 38 km from the hotel.

Stanze disponibili

2 guests

Stanze

Adulti

Bambini

Consigliato nelle vicinanze

Una guida ai migliori luoghi nelle vicinanze Sabina Hotel near Grand Bazaar, city center

  1. Neyzen Restaurant

    Hep kalabalık guzelll

    193 m dall'hotel
    Şehsuvarbey Mah.Çapariz Sk No:10

  2. Zəfəran Restaurant

    One of the most amazing places ive ever been. Good service and amazing food. dnt miss the iron meat... not so vegeterian friendly ... awesome view

    272 m dall'hotel
    Piyerloti Cad. No: 30

  3. Osmanlı Mutfağı

    Sabahları 19 çeşit çorbaya başka bir yerde daha raslamadım.. Kuzu paça dana paça işkenbe kelle kellepaça ezogelinden brokoliye yayala düğün çorbası enginar sebzeli etli yöresel çorbaların tamamı

    278 m dall'hotel
    Gedikpaşa

  4. Dürüm Döner Beyazit

    Muhteşem döner istanbulda tek döner yenilecek yer

    310 m dall'hotel

  5. Hakkı Zade 1864

    Кофе и десерты

    402 m dall'hotel
    Mollafenari, Nuru Osmaniye Cd. No:62

  6. Tuğba Kuruyemiş

    Taze kuruyemiş ve şekerlemeler... Güleryüzlü çalışanlar, ayaküstü ikram edilen bol köpüklü Türk kahvesi. E daha ne olsun... :)

    427 m dall'hotel
    Yeniçeriler Caddesi

  7. Day Day Pastanesi

    Elmalı ve çikolatalı kurabiyelerini, acıbadem kurabiyesini ve tahinli pidesini denedik. Hepsi lezzetli ama favorilerim kesinlikle elmalı kurabiye ve tahinli pide. Ayrıca esnaflık çok güzel. 👏🏻👏🏻

    480 m dall'hotel
    Molla Feneri Mahallesi İskender Boğazı Sokak No:18/2

  8. Bayezid Camii

    Sultan II. Bayezid tarafından yaptırılmış ünlü bir cami. İstanbul’da orginalliğini koruyan en eski selatin camii olarak kabul edilir. II. Bayezid’in mezarı da caminin haziresinde bulunur.

    0.5 km dall'hotel
    Beyazıt Mh. Darülfünun Cd.

  9. Şerefiye Sarnıcı

    Yerebatan sarnıcından iyi olduğunu söyleyebilirim atmosferi güzel mutlaka gidin ve görün İranlı sanatçı Ahmet Nejat’ın hat sanatıyla yaptığı tablolar ve altın ve gümüş kaplamalı yaptıkları muhteşem

    0.6 km dall'hotel
    Binbirdirek Mh. Piyer Loti Cd.

  10. Kapalıçarşı

    sabahları buradaki beyler hayatınızda hic göremeyeceginiz kadar titiz oluyorlar :) cam silen, yer süpüren, vitrin dizen... Hepsine hayırlı işler Bol satışlar olsun :))

    0.6 km dall'hotel
    Beyazıt

  11. Nuruosmaniye Camii

    Allah kabul ederse namazimizida kilalim ezan okunuyor....suanda

    0.7 km dall'hotel
    Molla Fenari Mah. Vezirhan Cad. No: 71

  12. Süleymaniye Camii

    İstanbul'un en büyük ve görkemli camiisidir! Mimar Sinan tarafından inşa edilmiştir. Boğaza bakan bahçesinde süper İstanbul ve şahane Boğaz manzarasını izlemeli ve bol bol fotoğraf çekmenizi öneririz!

    1.2 km dall'hotel
    Süleymaniye Mah. Prof. Sıddık Sami Onar Cad. No:1